Bezoek ons
Ter Steeghe Ring 105, 3331 LX Zwijndrecht
 
Maak een afspraak
06 - 50498232
 
Stuur een bericht
info@jetset-hairextensions.nl
 
Onze openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
 
 
 

Clip In Extensions

Clip in extensions zijn losse haarstukken die bevestigd worden d.m.v. clips. Erg handig aan clips is dat je zelf kan bepalen wanneer je ze draagt. Ze kunnen alleen niet tijdens het douchen en 's nachts gedragen worden.
De Clips die JetSet verkoopt zijn van het merk Dante Hair. Ze zijn verkrijgbaar in 30 cm, 42 cm en 51 cm. Dante heeft een groot aanbod aan kleuren. Een set bestaat uit meerdere banen, afhankelijk van de normale of de light variant. De structuur is straight en ze zijn gemaakt van 100% echt haar. Föhnen, krullen en stylen is allemaal mogelijk.
De Normale set is geschikt voor verlenging en is verkrijgbaar in 30 cm 100 gram haar, 42 cm 120 gram haar en 51 cm 120 gram haar. Allemaal zijn ze double drawn.
De Light set is geschikt als extra volume en is verkrijgbaar in 30 cm 46 gram haar, 42 cm 65 gram haar en 51 cm 80 gram haar. Ook allemaal double drawn.
De clips zijn helaas nog niet op voorraad. Je kan (online) een afspraak maken om de juiste kleur te bepalen. Dan wordt de set besteld en zodra hij binnen is zal ik een uitleg geven over het bevestigen. Ook kunnen de clips gesneden worden zodat ze mooi aansluiten aan je eigen haar tijdens het dragen.